logo.png

GLEDE - VILJE - STYRKE

 
 
 
Meny

ÅRSHJUL 2015/2016

For å hjelpe deg som lagleder til å delegere oppgaver og informere har vi laget et årshjul der de forskjellige aktivitetene klubben har felles står listet opp.

VELKOMMEN

En håndballfamilie.

Velkommen til Langevåg IL Håndball og tusen takk for at du har valgt å bli med i vår gruppe. Om det er som lagleder, trener, foreldrekontakt, styremedlem eller i en annen funksjon, så er du nå en viktig brikke i vårt arbeid med å bygge en god håndballklubb.

Langevåg IL Håndball teller ca 210 aktive fordelt på ca 17 lag. Vi har gutter og jenter fra og med 6 år. Styret arbeider for at alle aktive i Langevåg IL Håndball skal bli sett og hørt og at vi skal ha rom for alle, enten du er med for gøy eller om du har ambisjoner om å bli god.

Dette infoheftet er ment å gi deg en god start på din jobb som frivillig i Langevåg Idrettslag Håndball. Det er ikke en absolutt fasit, men en guide til hvor du kan finne informasjon, sportsplan og oppgave manual for de forskjellige rollene som vi har i vår klubb.

GLEDE – VILJE – STYRKE er Langevåg IL sitt slag ord. Vi i håndballen skal gjøre alt vi kan for å leve etter dette. Vår STYRKE skal være at det vi gjør, gjør vi med GLEDE. Ett smil og godt humør er to av de viktigste momentene vi tar med oss på trening og kamp. Vi skal vise VILJE til å lære sammen, se og høre alle, samt å gjennomføre det vi setter oss som mål.

Vi gleder oss til å arbeide videre sammen med akkurat deg.

 

 

 

LANGEVÅG HANDBALL

P.O.Box 142 NO-6039 Langevåg
Tlf.: +47 911 88 482
E-post: britt-laila@langevaghandball.no 

ÅPNINGSTIDER

Man: 10-13
Tys: 09-14
Ons: 12-18
Tors: 09-14

LINKER

handball.no
handball.no
handball.no
handball.no