logo.png

GLEDE - VILJE - STYRKE

 
 
 
Meny

nyheter/ruth_froystad.jpg

HYGGELIG GJENSYN

Søndag 17. Januar ble det plutselig sporet et kjent ansikt i Sulahallen som fortjener en ekstra oppmerksomhet. For de som har hatt hjertet sitt i Langevåg i noen år vil navnet Ruth Frøystad gi mange hyggelige minner.

Ruth Frøystad f. 30.09.55 var stjernekeeper for Langevåg i to perioder i håndballens pioner tid på Sunnmøre. Første sesongen i 1972 i 2. divisjon (nå 1. divisjon) . Da spillte hun sammen med spillere som Kina Johansen, Bjørg Skoge og ikke minst vår egen superduo: Hild og Sølvi Sandvik. Ruth husker dette som en super tid sammen med mange positive mennesker.

Andre periode hun spillte for Langevåg var i 1981. Da spillte laget i 2. div (nå 3.div). Det var mange lange bilturer. Ruth pendlet fra Fosnavåg til Langevåg to ganger i uken (og hadde med seg to små jenter hver gang). Laget den gang besto av Siv og Linda Jensen, Hild, Sølvi, Laila Moen osv. Det var en flott gjeng og minnene er mange og gode.

I dag er Ruth bosatt i Fosnavåg og er tilbake som resursperson for moderklubben Bergsøy. Her er hun trener og bidrar der det trengs. Sin siste kamp spillte hun i en alder av 47 år, som keeper for Spjelkaviks veteranlag. En sporty og flott dame som det var hyggelig å dele noen minner med. Vi ønsker lykke til videre og takker for super innsats for Langevåg.

LANGEVÅG HANDBALL

P.O.Box 142 NO-6039 Langevåg
Tlf.: +47 911 88 482
E-post: britt-laila@langevaghandball.no 

ÅPNINGSTIDER

Man: 10-13
Tys: 09-14
Ons: 12-18
Tors: 09-14

LINKER

handball.no
handball.no
handball.no
handball.no