logo.png

GLEDE - VILJE - STYRKE

 
 
 
Meny

Åge og Synnøve "Årets Humler"

Synnøve Pettersen etter å ha mottatt prisen. Åge Rimstad var forhindret for å delta på arrangementet.
Synnøve Pettersen etter å ha mottatt prisen. Åge Rimstad var forhindret for å delta på arrangementet.

Synnøve Pettersen og Åge Rimstad kåret som "Årets humler" foran hele håndballgruppa i Sulahallen.

Under avslutningen i Sulahallen i går torsdag ble «Årets Humle-prisen» utdelt. Kåringen og navnet kommer fra Hummel-avtalen Langevåg IL Håndball har.
Prisen er en oppmerksomhet til en person som har bidratt sterkt innad i klubben, som legger ned en innsats det legges merke til. Prisen kan tildeles både spillere, trenere, lagledere, supportere osv.

Det kom inn flere nominasjoner og nominasjonskomiteen valgte i år, som i fjor og gi prisen til to verdige kandidater, Synnøve Pettersen og Åge Rimstad.

Under kan du lese begrunnelsen for prisen.

Synnøve har vært lagleder for oss siden vi var minijenter ja i 7-8 år. Synnøve har trøstet, tørket tårer snør og blod. Hun har tapet og lappet oss sammen, motivert oss fått frem smilet i slitne kropper, laget frokost, kvelds og lunsj. Sørget for å få oss til sengs og opp om morningen. Vi har vært på utallige cuper, hytteturer, treningsweekender, Danmarkstur, teltturer, Trondheimsturer til den store gullmedalje med massevis av kamper og en del shopping. Aldri nei i hennes munn, Synnøve har alltid vært der for oss og vi har blitt veldig veldig glad i deg!
Hilsen j16 region.Åge Rimstad har igjennom mange mange år vært en kjent skikkelse i Langevåg Håndball og har bidratt sterkt til at håndballen er så stor som den er i dag i klubben vår.
Åge er et ja-menneske som stadig hjelper og bidrar mot andre lag og hjelper andre trenere når de måtte ha behov for det. Ikke minst de mange håndballskolene han tar seg ut ferie for å stille opp på.

Uten slike ildsjeler som disse to prisvinnerne, slukker flammen som driver gode idrettslag og særidretter!
Gratulerer så mye, vel fortjent!

bilder/langevag_regionlag.jpg
Langevåg J16 Region gleder seg til Ålesund Cup 2015

Dette er Kick-off for en svært spennende sesong for Regionlaget. Det blir ....

kvalifisert_1.jpg

GRATULERER

Da ble det spill i Regionsserien.

Etter tre strake seiere i Stjørdalen ble det klart at våre supre jenter klarte kvalifiseringen med bravur. Seier i alle tre kamper og tidvis supert spill. Nå kan vi se frem til mange spennende kamper i Sulahallen, og ikke minst mange flotte turer med denne flotte gjengen.

Resultanene ble som følger:

Tiller2 - Langevåg 15-20

Langevåg - Levanger 25-17

Langevåg - Rapp 24-14

Kvalifisering til Regionsserien 2015
f_r_kampene.jpg

28.-30. august går turen til Trøndelag, nærmere bestemt Sjørdalen. Her skal laget kjempe om kvalifisering til spill i Regionsserien kommende sesong

Laget reiser oppover full av pågangsmot og planene er klare. Målet er å kvalifisere seg. Motstandere er Tiller 2, Levanger og Rapp. Vi vet ikke så mye om disse lagene fra før men spiller vi vårt spill så tror vi faktisk at det skal holde mål. Vi ønsker masse Lykke til :-)

LANGEVÅG HANDBALL

P.O.Box 142 NO-6039 Langevåg
Tlf.: +47 911 88 482
E-post: britt-laila@langevaghandball.no 

ÅPNINGSTIDER

Man: 10-13
Tys: 09-14
Ons: 12-18
Tors: 09-14

LINKER

handball.no
handball.no
handball.no
handball.no