logo.png

GLEDE - VILJE - STYRKE

 
 
 
Meny

Årsmelding 2014

_rsmelding_2015_h_ndballgruppa.docx

G/10 i Fosnavågen

g2005/12632961_10208552475480139_469955458_o.jpg

Søndag 24. januar dro G/10 til Fosnavågen og Herøy for å spille tre kamper mot Spjelkavik, Hødd og Stranda.
En lang dag med både seier og tap.

Med avreise fra Langevåg kl. 0830, var det en lang dag i Herøyhallen som stod på timeplanen for Langevågs G/10-lag.
Tre kamper ble tilbakelagt, mot henholdsvis Spjelkavik, Hødd og Stranda.
Første kamp 11:20 og siste kl. 16:40, med andre ord en veldig lang dag for både foresatte, trenere og spillere.
Sistnevnte bærte dog ikke noe preg av dette. Et energinivå som var nærmest likt gjennom hele dagen, både i kamp og mellom kampene.
To solide seiere, hvor mange melder seg på, godt forsvarsspill og målvaktsspill, gjør at det til slutt ender med to seiere og et tap.

Kanskje litt "høy på pæra" tendenser mot Stranda, etter to suverene seiere, men selv tap gir nyttig lærdom.

En dag med mye sosialt samvær og artige håndballkamper er tilbakelagt og det er tydelig å se at trenerne Therese og Terje har gjort et godt stykke arbeid med guttene. For fremgangen, den er lett å se! :-)

Matias Solvoll Pettersen, Per Olav Årdal, Guro Alvestad Hoff, Malin Jakobsen, Rikke Kalvøy Åkernes (MSIL) og Tuva Sunde Amri (MSIL)
Matias Solvoll Pettersen, Per Olav Årdal, Guro Alvestad Hoff, Malin Jakobsen, Rikke Kalvøy Åkernes (MSIL) og Tuva Sunde Amri (MSIL)

God innsats fra 2002 gjengen fra Langevåg

I løpet av de fire dagene med den regionale talentsamlingen på Orkanger har Langevågspillerne virkelig fått utfordret seg. Malin Jakobsen, Guro Alvestad Hoff, Matias Solvoll Pettersen og Per Olav Årdal fra Langevåg Håndball har fått kose seg med mye bra håndball. I tillegg er venner og nye bekjentskaper en viktig del av en slik helg. 

Sula har vært sterkt representert med hele 6 spillere i aldersgruppen. Vi gratulerer MSIL jentene Tuva Sunde Amri og Rikke Kalvøy Åkernes med super innsats.

Samlingen har hatt fokus på dueller og valgsituasjoner, samt økter med internkamper, turn og skadeforebyggende trening. Spillerne har også blitt introdusert for teknikker for mental trening. Målsetningen for regionen var å kartlegge, inspirere og utfordre spillerne til videre utvikling.

I løpet av samlingen skulle det tas ut 8 spillere og 8 reserver fra hvert kjønn. Disse blir sendt videre til nasjonal talentsamling i Skien i august.

Vi gratulerer Per Olav Årdal med uttak som reserve til denne samlingen. En svært god prestasjon

8 økter fordelt på fire dager er en påkjenning for muskler og ledd. Kroppen skal pleies litt også og det har vært nødvendig å få i seg nok mat og drikke. Det å ta seg tid til avslapping og restitusjon skal også læres. Gjengen fra Langevåg har fått med seg mye inspirasjon og ny lærdom. Ikke bare har de fått trent mye håndball og fått kjent på det sportslige nivået, men de har også fått seg mange nye bekjentskaper.

Langevåg Håndball gratulerer dere og takker for at dere har vært flotte representanter for klubben. Vi gleder oss over så mange kjekke ungdommer i laget og ønsker alle lykke til videre.

Per Olav, Matias, Guro og Malin har kvalifisert seg til regional talentsamling på Orkanger.
Per Olav, Matias, Guro og Malin har kvalifisert seg til regional talentsamling på Orkanger.

Regional Talentsamling
i Orkanger

Fire spillere fra Langevåg Håndball reiste denne helgen til Orkanger på Regional Talentsamling.

23.06.2017

Region Nord består av lag fra Møre og Romsdal i sør og helt til Finnmark i Nord. Hvert år arrangeres Regional talentsamling på Orkanger. Regionens målsetting er  spillerutvikling og å legge til rette for ferdighetsutvikling på flere arenaer. 

I år har 2 gutter og 2 jenter fra 2002 kullet klart å kvalifisere seg til samlingen. Uttaket baseres på prestasjoner på fylkessamlinger i løpet av 2017. Vi gratulerer Malin Jakobsen, Guro Alvestad Hoff, Matias Solvoll Pettersen og Per Olav Årdal med uttaket. Aleksander Frekøy Breivik var også uttatt, men måtte melde forfall på grunn av skade.

Gjennom 4 dager og 8 treningsøkter skal de få

  • Daglig oppfølging og videreutvikling av sine håndballferdigheter
  • Ekstra oppfølging på spillerposisjoner
  • Trening av mentale ferdigheter
  • Opplæring i annen prestasjonsfremmende trening.

Langevåg Håndball ønsker lykke til. Kos dere med trening, utvikling, vennskap og vi håper dette gir motivasjon til videre satsing på håndball.

Åge og Synnøve "Årets Humler"

Synnøve Pettersen etter å ha mottatt prisen. Åge Rimstad var forhindret for å delta på arrangementet.
Synnøve Pettersen etter å ha mottatt prisen. Åge Rimstad var forhindret for å delta på arrangementet.

Synnøve Pettersen og Åge Rimstad kåret som "Årets humler" foran hele håndballgruppa i Sulahallen.

Under avslutningen i Sulahallen i går torsdag ble «Årets Humle-prisen» utdelt. Kåringen og navnet kommer fra Hummel-avtalen Langevåg IL Håndball har.
Prisen er en oppmerksomhet til en person som har bidratt sterkt innad i klubben, som legger ned en innsats det legges merke til. Prisen kan tildeles både spillere, trenere, lagledere, supportere osv.

Det kom inn flere nominasjoner og nominasjonskomiteen valgte i år, som i fjor og gi prisen til to verdige kandidater, Synnøve Pettersen og Åge Rimstad.

Under kan du lese begrunnelsen for prisen.

Synnøve har vært lagleder for oss siden vi var minijenter ja i 7-8 år. Synnøve har trøstet, tørket tårer snør og blod. Hun har tapet og lappet oss sammen, motivert oss fått frem smilet i slitne kropper, laget frokost, kvelds og lunsj. Sørget for å få oss til sengs og opp om morningen. Vi har vært på utallige cuper, hytteturer, treningsweekender, Danmarkstur, teltturer, Trondheimsturer til den store gullmedalje med massevis av kamper og en del shopping. Aldri nei i hennes munn, Synnøve har alltid vært der for oss og vi har blitt veldig veldig glad i deg!
Hilsen j16 region.Åge Rimstad har igjennom mange mange år vært en kjent skikkelse i Langevåg Håndball og har bidratt sterkt til at håndballen er så stor som den er i dag i klubben vår.
Åge er et ja-menneske som stadig hjelper og bidrar mot andre lag og hjelper andre trenere når de måtte ha behov for det. Ikke minst de mange håndballskolene han tar seg ut ferie for å stille opp på.

Uten slike ildsjeler som disse to prisvinnerne, slukker flammen som driver gode idrettslag og særidretter!
Gratulerer så mye, vel fortjent!

Engasjert dame
Engasjert dame

Marina Bazzeo takker for seg

Marina Bazzeo har vært spiller på vårt damelag og trener både på senior og aldersbestemte lag i klubben siden 2014.

LANGEVÅG HANDBALL

P.O.Box 142 NO-6039 Langevåg
Tlf.: +47 911 88 482
E-post: britt-laila@langevaghandball.no 

ÅPNINGSTIDER

Man: 10-13
Tys: 09-14
Ons: 12-18
Tors: 09-14

LINKER

handball.no
handball.no
handball.no
handball.no