logo.png

GLEDE - VILJE - STYRKE

 
 
 
Meny

J/14-2 mot Ørsta og Volda2

3 gode omganger og en dårlig resulterte i 2 poeng for de gulkledde.

Mot Ørsta sliter Langevåg med å få has på Ørstas høyreside. Først halvveis ut i omgangen begynner vertene å få kontroll på kantspiller, høyre bak og linjespiller, men da er Ørsta allerede oppe i en komfortabel femmålsledelse.
Denne ledelsen holder de inn til pause da stillingen står 5-10.
Etter pause løser Langevåg forsvaret lagt bedre og gjennom omgangen spiser de sakte men sikkert opp Ørstas ledelse.
Når det gjenstår under et minutt utligner Langevåg til 13-13, men en uheldig hawaiisituasjon på slutten, gjør at Ørsta klarer å putte seiersmålet.
Til tross for tap, leverer jentene en solid andreomgang, som de vinner 8-4. Og det er ikke tvil om at de hadde fortjent det ene poenget. Dessverre og kanskje litt heldigvis, er det slik håndballen er, alt snur så inderlig raskt. Ingenting er avgjort før klokka slår 40.

Mot Volda2 er Langevågsjentene klare på å levere en god førsteomgang. Dette løser de også bra. Jentene jobber godt i forsvar, med de oppgavene de har fått og spiller rett og slett Volda dårlige. For de er faktisk ikke noe dårlig lag, men det er Langevåg som spiller godt.
Til pause har de gulkledde bare sluppet inn 3 mål, og selv om det glipper litt i andreomgang, leverer jentene en god andreomgang med mange mål, til tross for at flere spiller i uvante posisjoner.
Tiril Lövgren putter seks mål i første omgang og må dra til pause, alikevel kampens toppscorer!
Det morsomste er uansett at foruten keeper Madelene Lilleåsen, scorer alle spillerne mål. Madelene redder derimot to straffekast og flere 100% sjanser.

Nå har jentene kampfri til januar, og "pausen" skal brukes til god trening.

LIL Jenter 2001/2002

J14 er en gruppe på 19 jenter, hvor 17 er født 2001 og 2 født 2002. Flestparten har trent i lag siden de startet for mange år siden.

Jentene har fra dag en av vært super engasjerte og gir max på trening og kamp. For sesongen 15/16 vil gruppen trene i lag tre ganger i uken, hvor den ene treningen er delt sammen med J16-2.

Nytt for denne sesongen er at laget har to trenere. Hovedtrener er Tor Vegar Moldestad og assistent Dan-Ketil Jakobsen

Vi gleder oss til en kjekk sesong :)

LANGEVÅG HANDBALL

P.O.Box 142 NO-6039 Langevåg
Tlf.: +47 911 88 482
E-post: britt-laila@langevaghandball.no 

ÅPNINGSTIDER

Man: 10-13
Tys: 09-14
Ons: 12-18
Tors: 09-14

LINKER

handball.no
handball.no
handball.no
handball.no