logo.png

GLEDE - VILJE - STYRKE

 
 
 
Meny

Jonas Nesje Dybvik, Peder Raknes, Halvar Rovde, Peter Beite Dyb, Martin Dybvikstrand, Matias Solvoll Pettersen, Per Olav Årdal, Sverre Gjethammer, Jonad Dybvik, David Strimbeanu, Teodor Hoff Andersen og Aleksander Frekøy Breivik.
Jonas Nesje Dybvik, Peder Raknes, Halvar Rovde, Peter Beite Dyb, Martin Dybvikstrand, Matias Solvoll Pettersen, Per Olav Årdal, Sverre Gjethammer, Jonad Dybvik, David Strimbeanu, Teodor Hoff Andersen og Aleksander Frekøy Breivik.

G16 vant Ålesund Cup 2017

2 tap og 4 seiere førte Kjetil Hauans talentfulle gutter frem til seier i årets Ålesund Cup.

Spjelkavik, Elnesvågen, Stranda, Langevåg og Syril Sogndal kjempet om den gjeveste pokalen denne helgen. Våre gutter innledet fredagen med tap mot Spjelkavik.

Lørdag slo de til med en herlig lagseier mot Stranda før Elnesvågen ble feid av bana i neste kamp. Søndag morgen ble det tap mot Syril Sogndal men semifinaleplassen var uansett sikret. 

I semifinalen fikk de revansjert seg kraftig mot Spjelkavik og dermed var det duket for finalespill mot Syril Sogndal. Denne gangen var det en heltent gjeng som entret parketten og det ble jobbet og kjempet i 2 * 20 minutter før jubelen kunne slippes løs.

Sigurd Holen spilte fredag og lørdag, Jonas Solevågseide var dessverre syk.

Vi gratulerer så mye.

g2002/2017_2018/turbilane_til_trondheim_serieapning.jpeg

Serieåpning i Toppserien G16

Endelig er helgen her. Langevåg G16 tar turen til Trondheim og skal spille to kamper i Heimdalshallen lørdag 9. september.

Fredag 8.9.17

Det er rekordtidlig serieåpning for våre gutter i år. Det blir tøff motstand denne første kamphelgen. Ranheim stiller med et rent 2001 lag og dette laget vant sin pulje i sluttspillet for G16 sist sesong. Senere på dag er motstanden Heimdal Håndball. Dette laget vet vi ikke mye om. Det er bare i gi full gass så heier vi på de gule og blå.

Turbilane stilte med sin flotteste doning og gutta reiste standsmessig til Trondheim. Vi ønsker lykke til og gleder oss til å følge med på resultatet..

regionalt_landslag.jpg

Langevåg med to spillere til Regionalt Landslag

Vi gratulerer Per Olav Årdal og Aleksander Frekøy Breivik med uttak til Regionalt Landslag. Første samling foregår i Trondheim Spektrum mandag 18. september.

Regionalt Landslag er en kartleggingsarena for yngres landslag i Norge. Hver region stiller med sine lag i en nasjonal turnering våren 2018. Det er høyt nivå på samlingene og det kreves mye av dem som skal nå hele veien. 

Region Nord strekker seg fra Bergsøy i Sør til Finnmark i nord så her er det spillere fra mange klubber som konkurrerer om plassene. Langevåg er den eneste klubben i Møre og Romsdal med spillere uttatt for G2002. Dette er et resultat av svært godt treningsarbeid i klubben og ikke minst den jobben hver enkelt spiller legger ned selv. 

Vi gleder oss til å følge med videre. Langevåg Håndball er stolte av dere.

Uttak Regionalt Landslag September 2017

Matias Solvoll Pettersen, Per Olav Årdal, Guro Alvestad Hoff, Malin Jakobsen, Rikke Kalvøy Åkernes (MSIL) og Tuva Sunde Amri (MSIL)
Matias Solvoll Pettersen, Per Olav Årdal, Guro Alvestad Hoff, Malin Jakobsen, Rikke Kalvøy Åkernes (MSIL) og Tuva Sunde Amri (MSIL)

God innsats fra 2002 gjengen fra Langevåg

I løpet av de fire dagene med den regionale talentsamlingen på Orkanger har Langevågspillerne virkelig fått utfordret seg. Malin Jakobsen, Guro Alvestad Hoff, Matias Solvoll Pettersen og Per Olav Årdal fra Langevåg Håndball har fått kose seg med mye bra håndball. I tillegg er venner og nye bekjentskaper en viktig del av en slik helg. 

Sula har vært sterkt representert med hele 6 spillere i aldersgruppen. Vi gratulerer MSIL jentene Tuva Sunde Amri og Rikke Kalvøy Åkernes med super innsats.

Samlingen har hatt fokus på dueller og valgsituasjoner, samt økter med internkamper, turn og skadeforebyggende trening. Spillerne har også blitt introdusert for teknikker for mental trening. Målsetningen for regionen var å kartlegge, inspirere og utfordre spillerne til videre utvikling.

I løpet av samlingen skulle det tas ut 8 spillere og 8 reserver fra hvert kjønn. Disse blir sendt videre til nasjonal talentsamling i Skien i august.

Vi gratulerer Per Olav Årdal med uttak som reserve til denne samlingen. En svært god prestasjon

8 økter fordelt på fire dager er en påkjenning for muskler og ledd. Kroppen skal pleies litt også og det har vært nødvendig å få i seg nok mat og drikke. Det å ta seg tid til avslapping og restitusjon skal også læres. Gjengen fra Langevåg har fått med seg mye inspirasjon og ny lærdom. Ikke bare har de fått trent mye håndball og fått kjent på det sportslige nivået, men de har også fått seg mange nye bekjentskaper.

Langevåg Håndball gratulerer dere og takker for at dere har vært flotte representanter for klubben. Vi gleder oss over så mange kjekke ungdommer i laget og ønsker alle lykke til videre.

Per Olav, Matias, Guro og Malin har kvalifisert seg til regional talentsamling på Orkanger.
Per Olav, Matias, Guro og Malin har kvalifisert seg til regional talentsamling på Orkanger.

Regional Talentsamling
i Orkanger

Fire spillere fra Langevåg Håndball reiste denne helgen til Orkanger på Regional Talentsamling.

23.06.2017

Region Nord består av lag fra Møre og Romsdal i sør og helt til Finnmark i Nord. Hvert år arrangeres Regional talentsamling på Orkanger. Regionens målsetting er  spillerutvikling og å legge til rette for ferdighetsutvikling på flere arenaer. 

I år har 2 gutter og 2 jenter fra 2002 kullet klart å kvalifisere seg til samlingen. Uttaket baseres på prestasjoner på fylkessamlinger i løpet av 2017. Vi gratulerer Malin Jakobsen, Guro Alvestad Hoff, Matias Solvoll Pettersen og Per Olav Årdal med uttaket. Aleksander Frekøy Breivik var også uttatt, men måtte melde forfall på grunn av skade.

Gjennom 4 dager og 8 treningsøkter skal de få

  • Daglig oppfølging og videreutvikling av sine håndballferdigheter
  • Ekstra oppfølging på spillerposisjoner
  • Trening av mentale ferdigheter
  • Opplæring i annen prestasjonsfremmende trening.

Langevåg Håndball ønsker lykke til. Kos dere med trening, utvikling, vennskap og vi håper dette gir motivasjon til videre satsing på håndball.

Fylkesmester 2016/2017

g2002/2017/20170318-gutte_14_hanball_18032017_038.jpg

G2002 (14) har hatt en super sesong og ble sist helg kåret til Fylkesmester og avdelingsvinner i G14 i Møre og Romsdal. Trener Kjetil Hauan og Lagleder Tor Egil Årdal har virkelig stått på sammen med guttene og det er en positiv gjeng som fremdeles har mange flotte opplevelser foran seg.

Langevåg sitt talentfulle G14 års lag i håndball kan se tilbake på en vellykket sesong. Trener Kjetil Hauan er svært fornøyd med 27 av 28 mulige poeng. Det vil si 13 seiere og 1 uavgjort.

Dette er en guttegjeng som har spilt håndball siden 8 års alderen. Motstandere har vært lag fra hele fylket og det har blitt turer både til Kristiansund, Åndalsnes, Ørsta og Elnesvågen, i tillegg til her i nærområdet.

Sist helg var det sesongavslutning og motstandere kom fra nord i Fylket. Både Kristiansund (27-13) og Elnesvågen (23-14) ble sendt hjem med tap. Det positive med dette laget er først og fremst et supert lagmiljø og kameratskap. I tillegg er det svært gledelig at alle er med og bidrar i kampene. Vi har til og med opplevd samtlige  navn på scoringslista og det viser at guttene liker å spille sammen og gjøre hverandre gode.

Selv om seriespillet er over har guttene fremdeles mye i vente denne våren. 21.-23. april setter de kursen mot Trondheim der det skal kåres regionvinner i aldersgruppen. Håndball region Nord strekker seg fra Sunnmøre til Mosjøen i Nordland, så dette blir nok noen utfordrende og innholdsrike kamper.

Helgen 28.-30. april setter de kursen mot Lillehammer og Baldus Cup. Dette skal sette strek for en vellykket og innholdsrik sesong. Det skal bli spennende å følge dette laget videre.

Langevåg håndball er en veldrevet klubb og det er mange som bidrar for at de aktive skal ha en positiv treningshverdag, gode vennskap og lagmiljø. Det blir gjort mye for å rekruttere gutter til håndball i Norge. Tradisjonelt sett har de fleste gutter valgt fotball før håndball. Med herrelandslaget sin suksess og forhåpentligvis flere treningsflater håper man at dette skal endre seg de neste årene. Vi sier bare Lykke til videre til de kjekke guttene og Heia Langevåg.

 

Lagleder Tor Egil Årdal

Talentsamling i Orkanger

F.v. Peter B. Dyb, Thea Stadsnes, Emma Veddegjerde, Natalie Danielsen, Jonas Dybvik og Sverre Gjethammer.
F.v. Peter B. Dyb, Thea Stadsnes, Emma Veddegjerde, Natalie Danielsen, Jonas Dybvik og Sverre Gjethammer.

Langevåg Håndball var godt representert på Regional Talentsamling i Orkanger i helgen.

Fredag til mandag denne helgen har seks spillere fra Langevåg Håndball deltatt på Regional Talentsamling i Orkanger for spillere født i 2001.

Tre jenter og tre gutter ble tatt ut til samligen, hvor det henholdsvis deltok 60 gutter og 80 jenter fra hele Region Midt-Norge.
Gjennom fire dager og åtte økter, har spillerne fått prøvd seg på ulike utfordringer. Håndball  var selvsagt hovedfokuset, men både turn, mental trening og klatring var innlemmet i det kompakte programmet. Ikke bare var innholdet godt, men ble i tillegg ledet av dyktige instruktører. For å nevne noen var det ingen ringere enn Sven-Tore Jacobsen, tidligere landslagstrener for kvinnelandslaget, som ledet flere av øktene til  jentene.

Samtlige spillere viste seg frem på en svært positiv måte, nivået fra Møre og Romsdal har vist seg å være jamgodt med Trøndelag, som gjennom en årrekke har fremstått som "storebror".

Foruten trening, har spillerne knyttet flere bånd med spillere på tvers av klubb. At slike samlinger også stimulerer de sosiale ferdighetene er det ikke tvil om.

Under samlingen ble det også tatt ut 14 spillere som drar til den nasjonale talentsamlingen, 7 stk, en fra hver posisjon og 7 reserver.
Det nåløyet er det vanskelig å komme igjennom, når så mange talentfulle håndballspillere samles.
Langevåg Håndball sender alikevel en gratulasjon til Vestnes Varfjell som fikk med Ingrid på venstre bakspillerposisjon, samt Astrid som reserve - velfortjent!
Klubber i distriktene må glede seg på vegne av andre "småklubber" som hamler opp mot storklubbene i Trondheimsregionen.
En fire dagers lærerik og inspirerende samling er tilbakelagt, nå kan spillerne ta en velfortjent sommerferie - eller se frem i mot oppkjøringen til ny sesong, som er rett rundt hjørnet. Hvem trenger da ferie?

Informasjon om sluttspill

De siste kampene ble spillt søndag 13. mars og de tre øverste lagene i vår pulje går videre til sluttspill. 

Her ser dere den informasjonen som ligger ute hittil.

Regionalt sluttspill G14

g2002/2016/img_8734.jpg

Storseier for G14 mot Kritiansund

Etter en lang ferd mot Krisitansund og Atlanten Idrettshall smakte det ekstra godt med storseier 28-10 til våre flinke gutter.

Det var fullt fokus allerede fra start og både fine innspill til strek og glimrende langskudd fant veien til nettmaskene. Langevåg dro sakte men sikkert fra og vi fikk se svært mye bra spill av våre gutter. Bak hadde både Aleksander og Teodor full kontroll. I angrep fikk vi se kombinasjoner med innspill, krysninger og flotte opprullinger som svært ofte resulterte i fine mål. Til pause viste stillingen 18-4 til Langevåg.

Alle våre spillere meldte seg på og de som ikke scoret fremme sto frem som sterke forsvarsspillere. Andre omgang var ikke like eminent, men guttene sto på, jobbet og til slutt viste tavla sluttresultatet 28-10 til Langevåg.

Dette betyr at vi dermed har kvalifisert oss til sluttspill i Trondheim i april. Kun 3 lag fra Møre og Romsdal blir tatt ut, og deriblant er altså våre flinke gutter. Vi reiser oppover sammen med Elnesvågen og Stranda fra vårt fylke.

Sluttspillet spilles i Trondheim Spektrum helgen 8.-10. april. Dette hadde vi ikke regnet med før sesongen og det er ikke lagt noen plan for hvordan reise, hvor vi skal bo og hvordan dette skal betales. Derfor blir det foreldremøte i forkant av treningen på tirsdag. Mer info kommer.

Nå skal vi ta oss tid til å kjenne på gleden, tillate oss og være svært fornøyde med sesongen - så får vi sette inn et ekstra gir for å forberede oss til sluttspillet i april. 

Tung helg for G14

Denne helgen skulle mye avgjøres i forhold til sluttspillplassen i region Midt-Norge. Langevåg møtte de to topplagene Stranda og Elnesvågen og dessverre ble det tap i begge kampene.

Lørdag reiste vi til Stranda med mål for øye om å hente med oss to poeng hjem. Dette var helt overkommelig etter at vi slo Stranda for få uker siden, i en fyrverkeri av en håndballkamp. 

Det startet med Langevågsledelse 0-1. Derifra og ut gikk det tungt for våre gutter. Forsvaret satt ikke og i angrep var det mye stang ut. Til pause var stillingen 10-5. Etter en god peptalk i pausen gikk vi på bana med nytt mot og var klar til å vinne kampen. Slik gikk det ikke. Samme feilene i andre omgang og sluttresultatet ble 15-13. 

Søndag sto topplaget Elnesvågen på motsatt banehalvdel. De kom fra tap mot Spjelkavik og var topp skjerpet. Lagene fulgte hverandre tett i første omgang. Denne omgangen var årsbeste av våre gutter. Kryssninger, bevegelser, gode skudd og god lagmoral. Vi slet bakover med Elnesvågens gode skyttere. Til pause var stillingen 7-8 og vi hadde en god plan for 2. omgang. Elnesvågen la nå om til 3-2-1 forsvar og dette var det vanskelig å finne ut av for våre gutter. Plutselig var stillingen 10-18 og løpet i realiteten kjørt. En periode med tidvis godt spill av Langevåg gav sluttresultatet 17-23. Denne kampen tapte vi i forsvar. Elnesvågen fikk herje fritt med sine gode skyttere og det gav våre to keepere en vanskelig oppgave.

Slik er det å være lagspiller. Vi taper i lag og vi vinner i lag. Vi står på videre og håper at det åpner seg en mulighet for sluttspill i Trondheim til slutt. Nå har vi to kamper igjen. Haram og Kristiansund på bortebane i mars måned.

g2002/g14_seier_2015.jpg

G14 med ny sterk seier

Tirsdag kveld var det duket for nok en knokkelkamp i Sulahallen. Spjelkavik var på besøk og ble til slutt sendt hjem uten poeng.

Spjelkavik kom til Sulahallen med mål om å vinne og å ta med seg poeng hjem. Dette så lenge ut til å kunne bli en realitet. 1. omgang var svært svakt av Langevågsguttene. Forsvaret satt ikke og man var svært utålmodig i angrep. Hurtige avslutninger som, dessverre gikk stang ut, gjentok seg litt for ofte. Når Spjelkavik var svært tålmodige og spilte lange angrep ble fristelsen stor til å sette fart og å avslutte på første og beste sjanse. Dette resulterte i at Spjelkavik sakte men sikkert dro ifra, og Langevågsguttene klarte kun å sette 4 mål de første 20 minuttene.

2. omgang startet litt bedre og etter at man la om til 6:0 i slutten av 1. omgang begynte forsvaret å sitte og fokuset kunne settes inn i angrep. Sakte men sikkert halte vi innpå. Vi fikk mer disiplinerte angrep, skuddene satt innenfor stengene og selvtilliten kom tilbake. Gledelig var det at samspill og opprullinger begynte å sitte og sist men ikke minst - spillegleden kom tilbake.

Når sluttsignalet gikk sto det 13-11 til Langevåg. Det vil si at Spjelkavik scoret 3 mål i hele 2. omgang, mens Langevåg scoret 9 :-) 

Spesielt gledelig var det at vi faktisk klarte å snu kampen med å jobbe for laget og jobbe med oss selv. Dette er god lagmoral gutter. Det skal vi ta med oss videre.

Olav var syk denne kampen og Simon sto over for å pleie skaden han fikk i kampen på søndag. Sigvart må fremdeles ta det med ro, kanskje resten av sesongen. Gledelig er det at Jonas Molvær Dybvik er tilbake og Teodor fikk seg noen minutter i mål etter mange, lange uker uten håndballtrening. Nå ser det ut til at troppen nærmer seg skadefri, vi har konkurranse om plassene og det betyr skjerpings for alle både i kamp og i trening.

Til slutt vil jeg nevne at det nå slettes ikke er umulig at vi må planlegge tur til Trondheim og sluttspill for G14 i april. Tabellplasseringen gjør at vi ikke kan utelukke at dette skjer. Jeg kommer tilbake med informasjon om dette når vi har fått undersøkt det nærmere.

g2002/bilder/gutta_etter_strandakamp_240116.jpg

G14 MED IMPONERENDE LAGSEIER MOT STRANDA

En glimrende oppladning og topp motiverte gutter var nok til å sende Stranda bort fra Sulahallen med tap i dag.

Stranda er en av storfavorittene til å vinne serien i G14 i år. Det tok ikke motet fra våre gutter i dag. Etter en litt famlende start fikk vi etterhvert satt forsvaret vårt slik at laget fikk begynne å arbeide sammen. Dessverre fikk Simon seg en skikkelig trøkk i ankelen i begynnelsen av kampen, men vikarierende strekstpiller Olav gjorde en solid jobb med å skape luker for lagkameratene sine.

Angrep med god bevegelse, gjennomløpninger og gode avslutninger fra både back og kant gjorde at Langevåg sakte med sikkert klarte å være det ledende laget i kampen. Hele tiden en liten hårsbredd foran.

Keeper Aleksander sto igjen en svært solid kamp og ettersom sikkerheten og lagmoralen vokste i forsvar fikk skuldrene senket seg og vi hadde det gøy på håndballbana. Samtlige spillere kom på scoringslisten og guttene sto virkelig på for hverandre. Mange flotte prestasjoner og ikke minst var viljen til å stå på og viljen til å vinne dominerende i dag.

I trener Pål sitt fravær hadde vi hjelp av Tor Vegard og Marina på benken. Dette gjorde også at vi fikk diskutere oss frem til gode løsninger og ta de justeringene som var nødvendig. 

Skikkelig stolt av gutta og gleder meg til neste kamp - som er allerede på tirsdag den 26. januar i Sulahallen. Da får vi Spjelkavik på besøk.

G14 fikk tøff motstand mot Elnesvågen
g2002/2016/img_8352.jpg

Turen til Eidehallen og møtet med Elnesvågen var forventet å bli en tøff kamp. 

Elnesvågen stiller i år med ett lag i G14 og ett lag i G13. Vi møtte i dag topplaget i puljen og svært fysisk sterkt lag.

Kampen startet jevnt og Langevåg holdt følge til midt i omgangen. Våre spillere fikk mye juling og kom i litt tøffere dueller enn vi er vant til. Dette tar det tid å venne seg til. Vi slet i forsvar og selv om Aleksander sto en glimrende omgang i mål var resultatet 12-6 til pause.

2. omgang startet bedre og vi var med på notene. Lagmoral er viktig og det å arbeide for hverandre. Alle spillere har sine kvaliteter og samspill er lagspill -som igjen gir resultater. Sakte men sikkert hentet våre gutter inn ledelsen. Fremdeles mange tøffe dueller som vi mestret litt bedre i denne omgangen. Elnesvågen har mange gode spillere og har ikke tapt en eneste kamp så langt i sesongen. Langevåg sto frem med innsats, følelser og til dels veldig bra spill. Det man kan lære ut av dette er at man aldri skal gi opp, har man ikke selv dagen, så kanskje man kan hjelpe en annen til å score. Da sluttsignalet gikk var stillingen 22-19. 

Eide har et utrolig flott annleg som vi alle mente kunne passet perfekt på Sula et sted. Guttene trives godt sammen og på sikt skal dette gi gode resultater. Vi skal ikke være misfornøyde med kampen i dag. Vi skal brette opp armene og være klar til å spille neste kamp for å vinne.

Lagseier mot Åndalsnes

G2002 overbeviste stort i dagens kamp mot Åndalsnes. ÅIF guttene kom direkte fra seier over Spjelkavik i Fagerlihallen og møtte et hardtkjempende og kampklart Langevåglag.

Allerede fra start så vi at guttene var på plass og at instilling og innsats var der den skulle være. Langevåg skoret første målet og det var egentlig aldri noen tvil om hvor seieren skulle gå i dag.

Guttene jobbet bra i forsvar og Aleksander plukket jevnt og trutt i målet. 1. omgang var meget bra og vi så både gode pådrag, inspill og skudd på mål. Stillingen til pause var 11-3.

I 2. omgang kladdet det litt i starten for Langevåg Spillet gikk ikke så glatt som i 1. omgang, men gutta kjempet og ville vinne. Vi fikk se kontringer, svært gode pådrag og ikke minst gode skudd. I tillegg bommet vi på svært mange 100 % sjanser og seieren kunne i realiteten vært mye større. Gratulerer med flott seier   16-8 over Åndalsnes.

I morgen går turen til Elnesvågen og vi satser på å gi dem sitt første tap for sesongen. 

g2002/bilder/img_8015.jpg
Morsomt på trening i dag.

Tirsdagsøktene er en fin arena for guttehåndball. Først G14 og G16 på felles økt, deretter Herrelaget. Tirsdag 10.11 fikk våre gutter lov til å teste ut kreftene mot en litt tyngre motstander.

Det ble en fin økt, som fikk frem smilet hos de fleste. Jammen går det ikke an å slå tunnel i håndball også.....

Flott teambuilding  og takk til herrelaget for en god kamp.

g2002/g14_seier_2015.jpg
Strålende lagspill

Lørdag 31.10 gjestet Kristiansund Sulahallen. Det ble nok en lang reise hjem for laget fra Nordmøre.

Sulahallen var pyntet gul og blå og våre gutter møtte topp motiverte til kamp denne lørdagen. Allerede på oppvarmingen så man at noe var på gang. Det sprutet energi av gutta og nå var det endelig en mulighet til å vise seg frem.

Treningene har vært gode den siste tiden. Marina Bazzeo har kommet inn som fast coach hver torsdag. Her får guttene trent passnings sikkerhet og bevegelighet. Synes allerede at dette bærer frukter.

Det nye laget med den flotte gjengen fra MSIL har fått trene litt sammen og blitt  bedre kjent. Dette blir en sesong med mye moro.

Lagene fulgte hverandre tett de første 10 minuttene, deretter vartet Langevåg opp med den ene lekkerbisken etter den andre. Skudd fra distanse, gjennombrudd og innspill til strek av høy klasse. Kryssninger og bevegelser i angrep begynner endelig å sitte og dermed åpner det seg muligheter både fra ving og fra strek. Bak forsvaret har vi to glimrende keepere, som nå endelig har noen å dele ansvaret med. Det var moro å se på guttene denne dagen. Krisitansund ble satt fullstendig på sidelinjen og resultatet ble til slutt 23-10.

seier_i_f_rste_kamp.jpg
Seier i første seriekamp

Søndag 18. oktober var det serieåpning for G14 i Sulahallen.

Det var stor spenning før første seriekamp. Vi har fått flere nye spillere på laget og dette var første styrkeprøven på hvor vi sto i forhold til de andre.

Ørsta så ut som noen skikkelige kraftkarerer, men det var ingen hindring for våre gutter. Vi gikk knallhardt ut fra start og satte forsvarert skikkelig. Lagene fulgte hverandre tett i første omgang og det var tydelig at det var lenge siden sist vi hadde vært i kamp. Til pause sto det 6-6 og det ble gjort noen justeringer før vi entret Sulahallen klar til 2. omgang. 

Nå slo guttene til med til med tidvis flotte kombinasjoner og briliante innspill til strek. Innsatsen var på topp og det var moro å se guttene spille. Innsats, vilje og stor håndballglede var å se på bana. Sluttresultatet ble 16-12 til Langevåg. Nå gleder vi oss allerede til neste kamp.

Sesongplan 2015/2016

Litt om tankene til trenere og apparatet rundt laget denne sesongen.

sesongplan_2015_2016.pdf
Treningsturnering i Sulahallen
g13_storhamar_2.jpg

Lørdag 3. oktober skal Langevåg Håndball G14 ha treningsturnering.

Rollon/Aksla og Spjelkavik tar turen til Sulahallen for å være med på en Kick-off for guttehåndballen på Sunnmøre. Vi starter opp kl. 10.30 og det blir spennende gutteaktivitet helt til klokken 16.00

September 2015 
Oppstart ny håndballsesong
img_5978.jpg

Tirsdag 8. september setter vi igang med oppkjøring til årets håndballsesong. Første trening går av stabelen i Sulahallen klokken 19.30-20.30 sammen med G16.

Vi ønsker alle gutter velkommen tilbake til en ny og spennende sesong. Vi er denne sesongen oppmeldt i G14 og det ser ut til at det blir fylkesserie der G13 og G14 blir sammenslått. Dette betyr at det blir en del reiser for oss, og det kan bli riktig spennende.

12Next
LANGEVÅG HANDBALL

P.O.Box 142 NO-6039 Langevåg
Tlf.: +47 911 88 482
E-post: britt-laila@langevaghandball.no 

ÅPNINGSTIDER

Man: 10-13
Tys: 09-14
Ons: 12-18
Tors: 09-14

LINKER

handball.no
handball.no
handball.no
handball.no