logo.png

GLEDE - VILJE - STYRKE

 
 
 
Meny

God jul!
god_jul.jpg

Langevåg håndball ønsker alle spillere, trenere, lagledere, dommere og foresatte en riktig god jul!

Molde HK Elite på besøk i Langevåg

Torsdag 17.12 var Molde Håndball Elite samlet i Sulahallen for å være innstruktører under en inspirasjonsssamling for gutter og jenter født 199-2003,
32 jenter og 3 gutter hadde meldt seg på og fikk ca 3,5 timer med trening sammen med Anniken og resten av håndballjentan fra Molde, og mens de unge håpefulle fikk i seg mat midtveis i samlingen, trente MHK sitt elite lag.

Prestasjonsfremmende trening

Selv om juletiden ofte relateres til kos og hygge, blir perioden uten kamper brukt til prestasjonsfremmende trening.

Juleferie er et fremmedord for lag som ønsker fremgang. Da er det heller viktig å sette fokus på prestasjonsfremmende trening, gjennom styrketrening.
Kjært barn har mange navn, styrketrening, skadeforbynnende trening, fysisk trening osv. Men prestasjonsfremmende er nok det som treffer best.

Mandagsøkta i Sulahallen ble brukt til litt håndballspesifikke øvelser med medisinball, samt  en runde med sirkeltrening.
All denne treningen er viktig for å hindre skader, men også å bedre prestasjonene som gjennomføres på håndballbanen.
J/2001 gjennomførte en bra økt, med smil, latter og  en god porsjon svette.

Foto: Dan-Ketil Jakobsen

To av fire poeng hjem fra Trøndelag
herre_3/img_0058.jpg

Langevågs herrelag var i helgen og spilte to kamper i Trøndelag. Lørdagskveld mot Frøya og deretter returoppgjør mot Sverresborg søndags formiddag.

Langevåg herrer spilte bortekamp mot Frøya lørdagskveld.
Etter en ganske dårlig omgang i forsvar ligger Langevåg under 20-16 til pause.
Etter litt omlegging bakover lykkes de langt bedre.
En omgang hvor lagene følger hverandre til det står to minutter igjen. Da drar Langevåg fra og vinner til slutt 33-36.
En virkelig sliteseier og to veldig viktige bortepoeng!

Etter kampen ble det middag på Frøya, med påfølgende to timers busstur til Trondheim og sengen, før de var duket for ny kamp mot Sverresborg kl. 1130 søndag.

Langevåg har mye å revansjere mot Sverresborg etter 14målstapet hjemme for nevnte lag, helgen før.
Det er et tent Langevågslag som går på banen og følger vertene gjennom hele kampen. Til pause er stillingen 15-12 i favør hjemmelaget.

Andreomgang fortsetter slik som første startet. Langevågsgutta er på i forsvar, men utover ogangen forvinner all kollektivitet og samspill i angrep. Dermed slutter de gule å produsere scoringer.
Sverresborg drar i fra de siste minuttene, til tross for godt forsvasspill av gjestene.
Rutine, slitne hoder og kropper kan nok være årsaken til at prestasjonene faller i siste fase av kampen.
Men Langevåg retter utvilsomt opp fasaden etter hjemmetapet mot trønderne.
Selv om måltavlen viser 30-22 til pause, vitner kampen heller om en tettspilt kamp, som fort kunne bikket begge veier, hadde marginer og hodet, vært på plass i den siste halve andreomgang.

Rutine gav 2 poeng
_dsc4215.jpg

Lørdag 21.nov var det duket for sesongens første Superlørdag i Sulahallen med kamper for J14, 3.div damer og herrer. En fullsatt storstue fikk en flott dag med både oppturer og nedturer.

Til oppvarming spilte J14-1 mot Volda i fylkesserien. Her blir våre unge jenter liggende bakpå 2-7 til pause, etter en første omgang med høyst varierende spill.
Andre omgang derimot så setter jentene forsvaret, og fart i angrepet setter Volda under press, og ved kampslutt står det 12-8 til LIL. 1 baklengs på 20 minutter!
En imponerende innsats og opphenting av våre unge jenter.
God oppladning for publikum som etterhveret strømmet inn for å se både 3.div dame og herre spille mot henholdsvis Bergsøy og Sverresborg.

Fullsatt hall

  

Rammen er perfekt, masse publikum, høy lyd og stemning. Sula Danseklubb stiller med pause underholdning med cheerleadergruppen. Tare er på besøk, til glede for de mange unge engasjerete unge supporterne, lokaloppgjør for damene mot Bergsøy.
Damene virker engasjerte og ivrige.
Marina sin første opplevelse av Sulas storstue i Superlørdag regi.

 - For en stemning i hallen, flott med masse publikum. Vi får en god ramme rundt kampen og det ble en tett og spennende kamp. Jeg tror publikum fikk en kjekk opplevelse.

Strategien før kampstart var å holde smilet og engasjementet, bruke momentene fra trening og sikre forsvaret med tøft og rettferdig spill. Dommere skulle ikke gis mulighet til å straffe damene.
Blant flere på tribunen er det knyttet litt spenning rundt eks-langevåg spilleren Beate Myklebust, som flyttet fra Langevåg for noen få år siden. Beathe er kjent for hurtighet, målhungrig og tøff innsats.
Her ville rutine langs linje fort bli en nøkkel.

Rutine i forsvaret gjorde jobben

Kampen starter nølende fra hjemmelaget. Bergsøy har gjort hjemmeleksen sin og er først på å få et lite grep i starten. Vi kommer sjelden til til de gode og sikre avgjørelsene, og Bergsøy leder 1-3 etter kort tid.
Så får våre damer opp både tempo, bevegelser, innsats og vi får stoppet Bergsøy i flere angrep mot forsvaret vårt, særlig i midten der Viviann og Hanne etterhvert kommer til sin rett i forsvaret, og holder oss inne i kampen.
Angrepene våre blir mer engasjerte, publikum og, vi kjører fart, og i angrep begynner rutinen til Viviann å spille inn. Vi jobber oss opp til en 9-6 ledelse, som til pause har blitt til 10-8

.2 bautaer i forsvar

- Vi gjør ett godt forsvar. 8 baklengs er godkjent, men vi må putte mer. Være mer tålmodige og utnytte mulighetene vi oppnår med bevegelsene våre, være mye mer smart i andre omgang.
Vi ser igjen at vi får litt trøbbel rundt overtallsspill og at vi faller litt lett bakpå. Så fokuset er å holde tempoet, være like sterke og trykke til. Sier en engasjert Marina.

Katta roter det til for Bergsøy

Andre omgang er Bergsøy mer oppmersomme på Viviann, og får mer kontroll i eget forsvar, men som kjent, lukker man en dør åpner det seg en annen, og i den døren stod Katarina.  
Katarina skaper mye i angrepet, både fra distanse og i nærspill, putter 9 i nota bak Bergsøy målvakta, og blir av en jury kåret til Langevågs beste spiller i kampen.

   - det va en kjempe deilig følelse. Ej hadde jo bestemt mej før kampen at om ej fikk komme innpå å spille så skulle ej vise ka som bor i mej og ej blei bare ekstra gira når ej såg kor mange som va å såg på. Ej elska å spille på hjemmebane med Ditte publikummet som e her, det e bare heilt fantastisk!!
Selv flere dager etterpå er Katarina like engasjert som under kamp.
- Spesielt laget også! Ej følte at vi spilte meir som et lag dinne kampen en ka vi har gjort tideligere... Vi ser at når vi spilla som et lag så e det vanskelig å slå oss

Litt ut i andre omgang kommer en situasjon som skaper diskusjon, også etter kampen. 16årige June kommer innpå banen, men får dessverre ikke lange tiden på bana. Bergsøy kommer inn fra venstre i gjennombrudd og vi er uheldige og kommer for sent inn i taklingen.
Protester til tross da mange mener det er feil spiller som får kortet, kampens dommerpar er sikre i sin sak, og deler ut et direkte rødt kort. June må se resten av kampen fra tribunen, men er heldigvis klar for revansje til neste kamp


Forsvaret får en periode der vi får stoppet Bergsøy og presser frem mye tekniske feil. Dessverre slår det begge veier og vi får langt fra den uttellingen vi burde hatt.
Likevel holder det helt inn, om enn med nød og neppe.
Når kampklokka hyler for full hals og full tid står det 17-15 til Langevåg.

- Det blir akkurat så tøft som vi forventer oss. Vi bør nok putte mer, men slipper inn kun 15 mål, jevnt fordekt i omgangene. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen til jentene, vi holder trykket nesten hele kampen ut. Og ekstra kjekt med to poeng foran så mange i hallen. Takk til alle som møtte og heiet på oss.

I en målfattig kamp tok Langevåg med to viktige poeng og står foreløpig med 7 poeng på 9 kamper fordelt på 3 seire, 1 uavgjort og 5 tap.

Målscorere:
Viviann(3),, Katarina (9), Hanne (1), Ida (1), Stine (3)

2.desember er det ny kamp, også denne på hjemmebane mot Volda2.

D.K.Jakobsen

En stor fair play prestasjon!
Ikke tilstede: Johanne-Marie Talberg, Malin Dybvik og Amalie Molvær.
Ikke tilstede: Johanne-Marie Talberg, Malin Dybvik og Amalie Molvær.

Langevågs J/14-2 spilte mot Hareid i helgen. Langevågs jenter utviste en grad av fair play man sjelden ser på dette nivået!


J/14-2 avsluttet helgen for våre lag, med kamp mot Hareid søndagskvelden.
En kamp der vi visste at våre jenter var overlegne. Etter dialog med Hareids trener blir vi enige om å gi våre jenter nye og ekstra utfordringer. Gjennom første omgang spiller samlige spillere i nye uvante posisjoner, noe de alle løste på en utmerket måte.

I andreomgang spiller vi i samråd med Hareids lagledelse med en spiller mindre, for å gi Hareidjentene flere utviklingsmuligheter, samt at vi får utfordringen med å løse undertall i både angrep og forsvar.
Hareidjentene kom i Sulahallen med fire kamper i bagasjen, hvor de totalt har scoret 3 mål på disse kampene. Det er ikke spesielt motiverende da, å møte til kamp mot kanskje det beste laget i puljen.
Mot oss får de score like mange som de har scoret de siste fire kampene totalt. Bare dette gir dem trolig en følelse av mestring!
I tillegg fremstår våre jenter som blide og motiverende ovenfor motstander, hvor de blant annet gir tips og råd til Hareidspillerne underveis i kampen. Dette mottas med stor glede fra Hareidjentene.

I etterkant av kampen mottar vår lagledelse følgende melding fra Hareid:
"Eg gler meg til å spele mot Langevåg igjen."
Eg trur jentene sette stor pris på oppmuntring og råd frå Langevågsjentene. Tenkte berre sende ei helsing så du kan formidle til jentene dine kor mykje det betydde at dei gjorde dette.
Takk for kampen idag!! Hilsen Hareid"

Her har jentene gjort et enormt stykke arbeid en kan være stolt over! 

Treningssamling
J-00 21.november
j2000/sesongen15-16/bilder/treningssamling_november15/20151121_102822.jpg

Her er det snakk om treningsvillige jenter. Å stå opp tidlig lørdag for trening vitner om ønske om å utvikle seg.

Forslaget til Trener Åge Rimstad ble godt tatt imot på lagets Facebookside. Det gikk ikke mange minuttene før nesten alle svarte JA. Dermed var treningsamlingen et faktum. Første økt gikk fra kl. 10.00 - 11.15. Så var det duket for solid lunsj, før ny økt kl. 12.15 - 14.00. Flott innsats og et solid treningsarbeid forteller Åge om.

Kamper i Sulahallen

Under følger oversikten over kamper i Sulahallen. Kamper uthevet i blå tekst er bortekamper.
Vi minner selvsagt om Superlørdagarrangementet, se tidligere innlegg for informasjon.

Lørdag

 

 

 

 

 

21.11.2015

 

11:25

 G14 - 01

Langevåg

Haram

21.11.2015

 

15:30

 J14 - 01

Langevåg

Volda

21.11.2015

 

17:00

3. divisjon Kvinner

Langevåg

Bergsøy

21.11.2015

 

19:00

3. divisjon Menn

Langevåg

Sverresborg

21.11.2015

 

16:00

 J11 - 01

Haram

Langevåg

Søndag

 

 

 

 

 

22.11.2015

 

12:00

Regionsserien J16

Langevåg

Charlottenlund

22.11.2015

 

14:00

 J14 - 01

Langevåg

Valder

22.11.2015

 

15:00

 J12 - 01

Langevåg

Valder

22.11.2015

 

16:00

 J14 - 02

Langevåg 2

Hareid

22.11.2015

 

18:00

 J16 - 01

Langevåg 2

Vestnes/Varfjell

22.11.2015

 

11:00

 J12 - 02

Haram 2

Langevåg 2

22.11.2015

 

11:00

 J11 - 01

Aksla IL/Rollon

Langevåg

22.11.2015

 

15:35

 J11 - 01

Rollon/Aksla 3

Langevåg

Superlørdag i Sulahallen!
superlordag_i_sulahallen_21__nov___1_.png

Førstkommende lørdag inviteres det til Superlørdag i Sulahallen, hvor både dame- og herrelaget har hjemmekamper.

g2002/g14_seier_2015.jpg
Strålende lagspill

Lørdag 31.10 gjestet Kristiansund Sulahallen. Det ble nok en lang reise hjem for laget fra Nordmøre.

Sulahallen var pyntet gul og blå og våre gutter møtte topp motiverte til kamp denne lørdagen. Allerede på oppvarmingen så man at noe var på gang. Det sprutet energi av gutta og nå var det endelig en mulighet til å vise seg frem.

Treningene har vært gode den siste tiden. Marina Bazzeo har kommet inn som fast coach hver torsdag. Her får guttene trent passnings sikkerhet og bevegelighet. Synes allerede at dette bærer frukter.

Det nye laget med den flotte gjengen fra MSIL har fått trene litt sammen og blitt  bedre kjent. Dette blir en sesong med mye moro.

Lagene fulgte hverandre tett de første 10 minuttene, deretter vartet Langevåg opp med den ene lekkerbisken etter den andre. Skudd fra distanse, gjennombrudd og innspill til strek av høy klasse. Kryssninger og bevegelser i angrep begynner endelig å sitte og dermed åpner det seg muligheter både fra ving og fra strek. Bak forsvaret har vi to glimrende keepere, som nå endelig har noen å dele ansvaret med. Det var moro å se på guttene denne dagen. Krisitansund ble satt fullstendig på sidelinjen og resultatet ble til slutt 23-10.

Bortekamper mot Rival og Vestnes

To tøffe bortekamper mot Rival og Vestnes i helgen for fylkeslaget til 2001jentene. Det endte i to flotte seiere.

Langevågs J/2001 fylkeslag reiste til Molde søndags formiddag for kamp mot Rival og deretter Vestnes.

I kampen mot Rival åpner jentene offensivt i et utgruppert forsvar. Jentene lykkes periodevis, men Rival holder godt følge.
Til pause er stillingen 8-9 til Langevåg, en ledelse som blir spist opp i første angrep av Rival etter pause.

Etter litt justeringer i forsvaret lykkes Langevåg godt og vinner mange lette mål i form av kontring/ankomstmål mot Rival. 
Langevåg vinner tilslutt 14-20.

Da er det bare å pakke bagen og rekke ferga, for neste kamp mot Vestnes er bare halvannen time senere.
Etter to, tre sveler er jentene fit for fight igjen.

Vestnes skulle være hakket vanskeligere motstand for jentene, men med en god taktikk og god forberedelse leverte jentene sesongens beste kamp hittil i sesongen.
Til pause mot Vestnes stod stillingen 7-11, godt forsvarsspill var avgjørende.
Etter pause leverer jentene nok en god omgang og kanskje enda bedre. Selv om prestasjonen synker midtveis, henter de seg raskt inn igjen. Når en tidligere 7 målsledelse blir til 3 målsledelse kommer timeout'en og jentene justerer umiddelbart. Deretter er det takk og farvell!

En enorm lagseier hvor vi vinner i forsvar, vi vinner med gode målvakter og vi vinner med mange målscorere i angrep.

Stolte trenere kunne strekke hendene i været når resultattalven viste 25-19 etter 40 minutter :) 

VELKOMMEN TIL WEBSIDEN TIL LANGEVÅG HÅNDBALL
lil_fellesbilde_17x30_2015_5444.jpg

22. oktober 2015

Vi er stolte over endelig å kunne presentere våre nye websider. De har blitt jobbet med over lang tid.

Siden er fremdeles under utvikling og det kommer til å skje mye de nærmeste ukene.

Vi håper du vil trives med sidene. Her skal du finne all informasjon du har behov for som trener, lagleder, spiller eller forelder.

Vi er stolte av klubben vår og gleder oss til å vise alt det spennende som foregår - også i kulissene.

Mange frivillige ildsjeler står på og arbeider for at barn og voksne skal trives i klubben og ikke minst ha et sundt og godt fritidstilbud. Hva skulle vi ha gjort uten hver og en av dere.

langeva_g_dame3_kl_bu.jpg
Langevåg - Klæbu

Kjempeseier i Klæbuhallen

Jentene var spente før kamp. Dei ville so gjerne ha med to poeng heim. Langevåg starta bra, og vi skjønte fort tt denne kampen ville dei vinne med mange mål. Og det gjorde dei. Sluttsresultatet blei 35-15 til jentene våra. 

Gjensidige Håndballskole ble en suksess

30 jenter og gutter mellom 6 og 11 år hadde tre fine dager i Sulahallen.

Langevåg Håndball mønstret sine beste kvinner når mange håpefulle jenter og gutter møtte opp i Sulahallen i høstferien. Marina Bazzeo, sammen med instruktører fra j16 hadde forberedt seg godt og stemingen var høy helt fra første stund.

Introduksjon til håndballsporten, passning, skudd og finter. Alle fikk prøve og alle fikk utfordringer de mestret. 

Tilbakemeldingene har vært svært gode og det blir helt sikkert ny håndballskole i vinterferien 2016.

langeva_g_dame3_bya_sen2.jpg
Langevåg - Byåsen Bredde 2

Kjempespennende kamp, der Langevåg tapte med bare 1 mål i siste sekund.

Lørdags morgen reiste Langevåg dame 3 til Trondheim. Vi ankom Munkvollhallen og var klar for kamp mot Byåsen Bredde 2. Langevåg starta bra og låg i ledelsen. Men ikkje lenge etter begynte Byåsen å ta innpå. Det var en jamn kamp, der laga heile tida låg likt. Når 29 minutt var spilt ut i 2. omgang tok Byåsen igjen Langevåg-jentene med ett mål, men jentene klarte desverre ikkje å ta dei igjen, det endte med tap 27-26. 

jente_2004_f_rste_kamp.jpg
Langevåg - Blindheim 

 
Langevåg J11 vant også sin andre kamp i serien. 

Sesongens andre kamp blei spilt i Blindheimshallen søndag 18. oktober. Det var en spennende kamp, der laga var veldig jamne. Det var en flott gjeng med supportere som gradvis blei meir og meir høylytte. Langevåg leda lenge med et par mål. Ut i 2. omgang begynte Blindheim å ta inn på. Men jentene forstod alvoret, smelte til, og vann 14-12. Super start på sesongen. Vi gleda oss til forsettelsen!

lil_j2004_f_rste_kamp.jpg
Kanonåpning for J 04/05


Søndag 18. oktober var det serieåpning for jente 2004, LIL 1. 

Alle gledet seg til denne dagen. Det var kjempestemning i garderoba. Første kampen blei spilt i Borgundhallen mot Spjelkavik. Det var en jamn kamp,men jentene druste til og vann 13-11. Det var glade og fornøyde jenter som dansa seiersdansen.

seier_i_f_rste_kamp.jpg
Seier i første seriekamp

Søndag 18. oktober var det serieåpning for G14 i Sulahallen.

Det var stor spenning før første seriekamp. Vi har fått flere nye spillere på laget og dette var første styrkeprøven på hvor vi sto i forhold til de andre.

Ørsta så ut som noen skikkelige kraftkarerer, men det var ingen hindring for våre gutter. Vi gikk knallhardt ut fra start og satte forsvarert skikkelig. Lagene fulgte hverandre tett i første omgang og det var tydelig at det var lenge siden sist vi hadde vært i kamp. Til pause sto det 6-6 og det ble gjort noen justeringer før vi entret Sulahallen klar til 2. omgang. 

Nå slo guttene til med til med tidvis flotte kombinasjoner og briliante innspill til strek. Innsatsen var på topp og det var moro å se guttene spille. Innsats, vilje og stor håndballglede var å se på bana. Sluttresultatet ble 16-12 til Langevåg. Nå gleder vi oss allerede til neste kamp.

bilder/langevag_regionlag.jpg
Langevåg J16 Region gleder seg til Ålesund Cup 2015

Dette er Kick-off for en svært spennende sesong for Regionlaget. Det blir ....

Supertilbud på Hummel fritids klær

Vi i Langevåg Håndball har bedt sport'n om å sette sammen en pakke med stilige Hummel produkter foran utpakningen i uke 41

Mange har savnet tilgang til Hummel sin tøffe fritidskolleksjon. Vi har nå satt sammen noen produkter som det blir mulighet for å bestille på utpakningen i høstferien.

langeva_g_ha_ndball_fritidspakke.pdf
Prev1234Next
LANGEVÅG HANDBALL

P.O.Box 142 NO-6039 Langevåg
Tlf.: +47 911 88 482
E-post: britt-laila@langevaghandball.no 

ÅPNINGSTIDER

Man: 10-13
Tys: 09-14
Ons: 12-18
Tors: 09-14

LINKER

handball.no
handball.no
handball.no
handball.no