logo.png

GLEDE - VILJE - STYRKE

 
 
 
Meny

logo.png

Trener og lagledermøte

Årets første trener og lagledermøte ble i kveld avviklet på LIL-tun. Representanter fra de fleste lag i klubben samles hvert år for å få informasjon og å koordinere kommende sesong.

Da er vi i gang med sesongen 2017/2018.  Agenda for kveldens møte var blant annet praktisk informasjon om rutiner i klubben. Informasjon om lisens, dugnadsaktivitet, websider, politiattest osv. 

Langevåg Håndball er stolte av å ha en motivert gjeng med trenere og tillitsvalgte som bruker mye tid på å legge tilrette for at barn og unge skal ha det gøy med håndball. 

Håndballen har over 200 aktive barn og unge som skal kose seg på trening, i kamp og på cup i løpet av sesongen. Vi ønsker alle lag lykke til og håper på mange trivelige stunder i Sulahallen og på flere arenaer rundt om på Sunnmøre.

Heia Langevåg 

bilder/trenerforum_2015.jpg
Vellykket trenerforum 1. oktober

Det var en motivert gjeng med trenere som møtte til briefing og informasjon i lokalene til Sula Bedriftsteneste.

Både erfarne og nye trenere hadde en hyggelig kveld med mye informasjon og diskusjoner om den spennende sesongen som straks er klar til å bli blåst igang. 

Det er svært gledelig for Langevåg Håndball at det er flere nye trenerfjes dette året. Vi ønsker velkommen i gjengen - og spesielt gledelig er det at spillere som er oppfostret i Langevåg nå er klar for å være med å spre kunnskap og håndballglede til nye barn. 

Vi sier Heia Langevåg og er klar til innsats.

Trenerforum 1 2015

Sted: Sula Bedriftsteneste torsdag 1. oktober 18.00

trenerforum_oktober_2015.jpg
LANGEVÅG HANDBALL

P.O.Box 142 NO-6039 Langevåg
Tlf.: +47 911 88 482
E-post: britt-laila@langevaghandball.no 

ÅPNINGSTIDER

Man: 10-13
Tys: 09-14
Ons: 12-18
Tors: 09-14

LINKER

handball.no
handball.no
handball.no
handball.no