logo.png

GLEDE - VILJE - STYRKE

 
 
 
Meny

Dobbel håndballskole i høstferien

handballskole/img_7865.jpg

Mandag til onsdag i høstferien arrangerte Langevåg Håndball, ved Tor Moldestad og Åge Rimstad håndballskole for både ordinære håndballspillere og en spesialskole for kantspillere.

Mandag morgen kl. 0900 ble første økten kastet igang. 30 lærevillige gutter og jenter i alderen 10-12 år deltok på høstferiens håndballskole. Langevåg IL var naturligvis best representert, men spillere fra både Fiskerstrand og MSIL deltok på håndballskolen.

Hver dag fikk utøverne øve spesifikk håndballteknikk i to timer, før de deretter fikk seg en velfortjent matpause. Etter pausen ble det satt av halvannen time til spilløkt, hvor utøverne skulle få prøve ut teknikken de hadde øvd på tidligere samme dag.
Onsdag avsluttet gruppen med fintetrening, hvor de inndelt i grupper rullerte rundt på stasjoner hvor de øvde på ulike finter.
Mange av fintene gjenspeilet seg i spilløkten etter pause - til instruktørenes store glede.

Ivrige, lærevillige og morsomme barn fikk utøve alle håndballkunstens former i løpet av tre innholdsrike dager. 
Sammen med instruktørene og lederne Åge Rimstad og Tor Moldestad, bidro flere jenter fra Langevågs J2001-lag. Flotte rollemodeller som veiledet og var til stede for de små når det skulle øve inn nye øvelser og teknikker.

Instruktørene takker Therese Brandal som stilte opp og laget deilige grove vaffler på tirsdag og serverte pølser i brød onsdag, til både instruktører og utøvere! I tillegg bidro med de forefallende oppgaver som medføres på slike håndballskoler! Tusen takk! 

Kantspillerskole
Etter at håndballskolen var ferdig, var det duket for noe nytt og spennende i Sulahallen. 
Langevåg Håndball inviterte nemlig alle omkringliggende klubber på Sunnmøre til en kantspillerskole, for gutter og jenter 13-16 år.

20 plasser ble fylt opp på kort tid og spillere fra Vestnes, Stranda, MSIL, Spjelkavik samt Langevåg var representert på denne håndballskolen.

Dedikerte og lærevillig ungdom som fikk øve og drille alle ferdigheter og teknikker en kantspiller i håndball bør beherske. 
Fra mandag til onsdag kunne en oppleve en utrolig stor fremgang hos samtlige spillere. 
Økten ble avsluttet i Sulahallen med spenst og hurtighetstrening, før utøverne fikk øve på ulike fallteknikker.

Med så mye aktivitet i Sulahallen - kan vi nå bare se frem i mot vinterferien og håpe på det samme! 

Fartsfylt vinterferie

I vinterferien deltok 23 ivrige gutter og jenter på håndballskole i Sulahallen.

Langevåg Håndball stod for regien av håndballskolen, hvor spillere fra samtlige Sula kommunes klubber var representerte.
For opplegget stod Åge Rimstad, Tor V. Moldestad, Kjetil Hauan og Marina Bazzeo.

Elevene fikk øve på de viktigste basisferdighetene man må beherske for å utvikle seg til en god håndballspiller. Blant annet kastteknikk, finter og skuddteknikk stod på timeplanen som var fordelt på fem dager.

Håndballskolen var lagt opp med 1,5 time teknisk trening, en lunsjpause og deretter 1 time med spilløkt hvor vi fikk prøvd ut de ulike teknikkene vi hadde lært denne dagen.

- Alt i alt har vi inntrykk av at samtlige deltagere hadde det kjekt disse dagene, i tillegg ser vi også progresjon på teknikkene som det øves på. 
Det er veldig artig å se de små mestrer nye ferdigheter utover uken, avslutter Moldestad.

FOTO: Kjetil Hauan

Gjensidige Håndballskole ble en suksess

30 jenter og gutter mellom 6 og 11 år hadde tre fine dager i Sulahallen.

Langevåg Håndball mønstret sine beste kvinner når mange håpefulle jenter og gutter møtte opp i Sulahallen i høstferien. Marina Bazzeo, sammen med instruktører fra j16 hadde forberedt seg godt og stemingen var høy helt fra første stund.

Introduksjon til håndballsporten, passning, skudd og finter. Alle fikk prøve og alle fikk utfordringer de mestret. 

Tilbakemeldingene har vært svært gode og det blir helt sikkert ny håndballskole i vinterferien 2016.

GJENSIDIGE Håndballskole i Høstferien

Det er nå klart for påmelding til Langevåg Håndball sin Håndballskole i høstferien

Sjekk ut vår Facebookside og trykk på linken der for påmelding. Vi er topp motiverte og veldig klare for å ta imot 50 glade barn til 3 dager med flott håndball aktivitet i Sulahallen.

LANGEVÅG HANDBALL

P.O.Box 142 NO-6039 Langevåg
Tlf.: +47 911 88 482
E-post: britt-laila@langevaghandball.no 

ÅPNINGSTIDER

Man: 10-13
Tys: 09-14
Ons: 12-18
Tors: 09-14

LINKER

handball.no
handball.no
handball.no
handball.no